Tetőtér, padlásszoba felújítás, kialakítás, építés olcsón


A tetőtér, padlásszoba felújítás, kialakítás, építés olcsón is lehetséges, anélkül, hogy feltétlenül valamilyen igénytelen munkára gondolnánk. Azt tudni kell, hogy egy építkezés felfelé általában olcsóbb, mint az alapterületi terjeszkedés, azaz olcsóbb beépíteni a tetőteret, mint adott esetben megduplázni a földszinti alapterületet. Manapság pedig, amikor az építkezések száma nagymértékben visszaesett, nagy hangsúly helyeződik a felújításokra, korszerűsítésekre, tetőtér beépítésekre, melyek sokkal kisebb összeget emésztenek fel, mint az új házak, lakások építése.Hívjon minket: 06-20-555-1086Természetesen a tetőtér beépítése, illetve felújítása esetén is komoly különbségek lehetnek az árak között, melyek esetében nem is a munkadíj az, amiben a legjelentősebb az eltérés, hanem inkább magában a felhasznált anyagok minősége, illetve mennyisége közötti különbség. Minél nagyobban az igények, annál magasabbak a költségek. Tehát lehet a tetőtér, padlásszoba felújítás, kialakítás, építés olcsón is kivitelezhető, megvalósítható, illetve lehet a határ a csillagos ég is.

A tetőtér beépítése esetén nem kell alapozni, kevesebb falazatot kell felhúzni, adott a tetőszerkezet. Az elvégzendő munka dandárját a burkolási, gépészeti, és szigetelési munkálatok adják. A tetőtér utólagos kialakítása esetén a feljutást biztosítani lehet belső, illetve külső lépcsővel is. Első esetben szorosabban kapcsolódik a tetőtéri rész a földszinthez, míg második esetben teljesen önálló lakrészként is üzemelhet. Fontos, hogy már a tervezésnél nagyon jól gondoljunk át mindent, mert a kivitelezés közben már sokkal nehézkesebb a változtatás, ami növelheti a kiadásokat is, és ez építkezés idejét is megnyújthatja.

Tudnunk kell, hogy nem minden tetőteret lehet beépíteni, ugyanis egyes szerkezeti elemek teherbírása, illetve azok állapota keresztülhúzhatják a számításainkat. Gondolhatunk itt a falszerkezetre, a födémre, a tetőszerkezetre, sőt akár az alapozásra is. Nem minden ház alkalmas arra, hogy a tetőtere beépítésre kerüljön. Egyes esetekben ezért javasolt statikai vizsgálat elvégeztetése is, amely segítségével megállapítható egy ház szerkezeti épsége, állapota, illetve teherbíró képessége.   

Már a tervezésnél is működjünk együtt szakemberekkel, akinek a segítségével sok pénzt megtakaríthatunk, illetve sok kellemetlenségtől óvjuk meg magunkat. Mi a teljes folyamat alatt a rendelkezésére állunk. Nagy gyakorlattal, ügyfélközpontúsággal, igényes munkával, reális árakkal, garanciával végezzük a munkánkat. Természetesen rendelkezésére állunk tanácsadással is, segítünk a tervezésben, az anyagszükségletek kiszámításában, a költségek megállapításában. Tudjon meg többet rólunk. Várjuk hívását.