Álmennyezet készítés, átépítés, felújítás olcsón


Álmennyezet készítés, átépítés, felújítás olcsón, gyorsan, jó minőségben, garanciával. Manapság az álmennyezetek használata egyre nagyobb teret nyer az építőiparban. Első sorban az irodaépületeknél, de más nagyobb alapterületű közintézménynél is, legyen az kórház, vagy hivatal. Sőt egyre gyakrabban találkozhatunk vele a családi házak, illetve a lakások építésénél, felújításánál, korszerűsítésénél. Magyarországon azonban még messze nem annyira közismert a lakosság körében ez a lehetőség, amelynek számtalan oka is van. Többek között ilyen a költségektől való félelem, amely elsősorban annak köszönhető, hogy viszonylag kevés ismerettel rendelkeznek a magyarok az álmennyezetekkel kapcsolatban. Álmennyezet készítés, átépítés, felújítás olcsón is lehetséges. Próbálja ki.Hívjon minket: 06-20-555-1086Az álmennyezetnek sok pozitív tulajdonsága van, amely mindenképpen megfontolás tárgyát kell, hogy képezze. Az álmennyezetek kialakítása lényegében minden lakásnál, háznál, illetve egyéb építménynél hasznos megoldásokat kínál. Változatos beépítési lehetőségei vannak, tiszta szerkezeti munkával kiépíthető, könnyen tisztítható. Kiválóan alkalmas rejtett világítás beépítéséhez, szellőző csövek, elektromos vezetékek, légkondicionáló vezetékeinek, csöveinek elrejtésére. Nagy előnye, hogy azok szerelése, javítása, cseréje esetén sem kell falat bontani, amely nem kis munkával és kosszal ját. Arról nem is beszélve, hogy a falbontás után nem elég a falat javítani, hanem újra kell festeni is.

Az álmennyezetek kialakításánál olyan elemek, anyagokat is be lehet építeni, amelyek hő- és hangszigetelnek. Ez főleg társasházak esetében hasznos, ahol a legkisebb zajok is átszűrődnek. Az álmennyezet sok esetben függesztővel kerül kivitelezésre, amely azt jelenti, hogy egy bizonyos távolság van a régi mennyezet és az új között, ahol további szerelő munkát lehet végezni. Az álmennyezetek a legtöbb esetben gipszkartonozással készülnek. Röviden ismételjük át, hogy melyek is azok az előnyök, amelyek az álmennyezet mellett szólnak.

  1. A régi mennyezet lebontása nélkül kialakítható.
  2. A gépészeti elemek, vezetékek, csövek beépítéséhez nem kell falat bontani.
  3. A csökkenő belmagasság lehetővé teszi, hogy kevesebb energiát használjunk a fűtéshez.
  4. Rejtett világítás egyszerű beépítése.
  5. Változatos kialakítási lehetőségek.
  6. Elegáns megjelenés.


Tudjon meg többet az álmennyezettel kapcsolatban. Keressen minket, és kérje árajánlatunkat. Olcsón, gyorsan, minőségi munkával, nagy szaktudással, és garanciával állunk a rendelkezésére.