Asztalos munkák elvégzése a ház körül olcsón és gyorsan!


Az asztalosmunkák szorosan hozzá tartoznak az épületekhez, mind az építés folyamatában, mind később a karbantartás, felújítás, korszerűsítés folyamán. Bár manapság az emberek ritkán fordulnak közvetlenül asztaloshoz, ugyanis jellemzően a többség csak a késztermékkel találkozik az áruházak polcán, illetve az építőanyag telepeken. Jellemzően azok fordulnak asztaloshoz, akik minőségi, illetve egyedi munkát szeretnének. Annak ellenére, hogy az utóbbi időben tért nyertek a fával szemben az új, illetve modern anyagok, a fa kezd újra divatba jönni. Vissza a természetbe, a természeteshez. Egyre többek keresik a fa bútorokat, mert az természetese, élettel teli, és nem utolsó sorban szép is. Az asztalosmunkák eredményeként lesznek a lakásokból, házakból igazi otthonok, mert a fa elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember az otthonában is közel tudjon maradni a természethez, amely létszükséglet ahhoz, hogy emberek tudjunk maradni. Mit kell tudni az asztalosmunkáról?Hívjon minket: 06-20-555-1086Alapvetően két irányt különböztetünk meg a szakmán belül, az épületasztalost és a bútorasztalost. Az épületasztalos munkájához tartozik az épületbe beépítendő szerkezeti elemek elkészítése, falépcső készítés, redőny, beépített bútorok, nyílászárók, zsaluk, stb. készítése, illetve beépítése. A bútorasztalos elsősorban bútorok, elsősorban egyedi bútorok készítésével foglalkozik. Miért forduljunk asztaloshoz?

Jellemzően két esetben feltétlenül asztaloshoz kell fordulni. Először akkor, ha olyan bútorra van szükségünk, amely mérte, vagy formája miatt nem kapható a kereskedelemben, másodszor, ha kiváló minőségű, szépen kidolgozott, egyedi bútort szeretnénk. Mivel kezdődik az asztalossal való együttműködés? Első lépés, hogy egy személyes találkozó keretében elmondjuk, hogy mit szeretnénk, a lehető legpontosabban körülírva, illetve amennyiben kész tervvel rendelkezünk, azt az asztalos rendelkezésére bocsátjuk. A tervek alapján, illetve a helyszíni felmérés után, az asztalos megállapítja az anyagszükségességet, majd kiszámítja az anyagárat. Ezután elkészíti a teljes költségvetést, amely a munkadíjat is magában foglalja, és átadja az árajánlatot. Amennyiben az árajánlat elfogadásra kerül, akkor a megbeszélt időben kezdetét veszi a szükséges elemek legyártása, majd a helyszíni összeszerelése.

Vállaljuk, hogy elkészítjük az Ön által megálmodott bútort, azt a lehető legkisebb költség mellett, ingyenes tanácsadással. A munkadíj tartalmazza a bútormozgatást, és a beszerelés díját is. Munkánk után garanciát vállalunk. Keressen minket.