Új családi ház építés, sorház, ikerház teljes körű kivitelezése olcsón


uj_csaladi_haz_epites.jpgMeg van a kiszemelt telek, melyre elképzelte álmai otthonát, de nem tudja hogyan tovább? Vagy inkább szakemberre bízná a kivitelezést, ezáltal levenné válláról ezt az elképzelhetetlen nagy terhet? Igaza van, ugyanis egy új családi ház, vagy sorház, esetleg ikerház építése a csupasz telektől a kulcsrakész ingatlanig nem kis feladat.

Az engedélyek beszerzése, a tervezési folyamatok, az építőanyagok ütemezett megrendelése, a különféle szakemberek ütemezése embert próbáló feladat, ráadásul ha nem mindent időben rendez el, akkor sok esetben anyagilag is rosszul járhat. Példának okáért nem érkezik meg a cserép a tetőre, de az ácsok már megérkeztek. Ezek mind mind az Ön zsebét fogják nyomasztani, de van egy jó megoldás!
Hívjon minket: 06-20-555-1086 

Bízza a feladatot szakemberre! Mi ezt tudjuk javasolni Önnek, és vállaljuk is a feladatot természetesen a megkeresését követően. Nem kell mást tennie ehhez, mint a weboldalunkon megadott telefonszámon felvenni velünk a kapcsolatot. Megkeresése után felmérjük a feladatot közösen, megbeszéljük az anyagi ráfordítás összegét és amint döntött szinte azonnal es is kezdjük a feladatok kivitelezését.

Tudjuk azt, hogy egy új családi ház, esetleg sorház, vagy ikerház építése nem kis költséget jelent, de legalább a kivitelezés ára legyen korrekt. Nálunk ez nem jelent problémát, hiszen a munkafolyamat elkezdése előtt minden várható költséget előre egyeztetünk Önnel! Amennyiben az építkezésre egy fix időszaka lenne, tehát ha határidős munkáról beszélünk, abban az esetben is számíthat ránk, mert ésszerű és vállalható időpontra az ingatlan kulcsrakész állapotban vehető majd át.

Ha segíthetünk Önnek is, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

uj csaladi haz

Egy új családi ház építése,
sorház, ikerház teljes körű kivitelezése azért is nemcsak nagy és szép feladat, de már majdnem bizalmi munka, hiszen egy család életében az esetek többségében csak egyszer határozza el magát egy ilyen nagy beruházásra és valószínűleg hosszú éveken, vagy évtizedeken át megtakarított vagyonukat fektetik ebbe bele. A mi kínálatunk egy első osztályú építőipari generálkivitelezői szolgáltatás, amely teljes körben lefed minden ide vonatkozó munkarészt. Fővállalkozóként a tervezéstől a kulcsrakész átadásig és a használatbavételbe adásig mindenhez kellő képen értünk és minden ide vonatkozó problémát megoldunk. Lehet ez új családi ház építés, akár önálló ház, akár ikerház, de szebbnél szebb sorházak is szerepelnek referenciáink között.

Szakembereink között minden felmerülő szakma mestere megtalálható, így nem csak magát az álomházat építjük meg Önnek, de a hozzá megálmodott garázst, vagy kertet is. Építsünk új családi házat, sorházat, vagy ikerházat, mindenkor a teljes körű kivitelezés olcsón, kifizetődően megoldható. Természetesen a konkrét építési munkák mellett a gépészeti, elektromos szakipari munkákra is meg vannak a képzett embereink, így Önnek kizárólag csak egyetlen megbízást kell adnia és ez elég ahhoz, hogy a földkitermeléstől a tetőfedésig bármely munka szakszerűen legyen elvégezve. A teljes körű kivitelezést nem csak olcsón végezzük, de természetesen az effajta munkákra rendeletben előírt garanciális időt is megtartjuk, így ha a használat során az előírt idő alatt bármi probléma adódik, azt azonnal kijavítjuk saját költségünkön. Egy ilyen vállalás során amikor megkapjuk a megbízást, a kiválasztott telek kifizetése után már nincs is más teendője a tulajdonosnak, mint hogy ismertesse velünk terveit, elmondja, hogy milyen igényei vannak az anyaghasználatot illetően, és hogy mekkora a beruházási költség, melyből meg kell építeni az ingatlant. Minden mást intézünk, az építőanyagok, gépészeti berendezések beszerzésétől azok beépítéséig és üzembe helyezéséig.

Mesterembereink nem csak több éves, évtizedes gyakorlattal bírnak, de mindannyian elhivatottak, tisztán, precízen végzik munkájukat. Ez is azt bizonyítja, hogy egy újcsaládi ház építés, akár sorház, vagy ikerház teljes körű kivitelezése velünk nem csak olcsón jön ki, de maradandó, többnyire egy életre szóló otthonát az Ön szeme léttára varázsoljuk ki a földből, és ez nekünk is büszkeség, mert minden egyes ház olyan nekünk, mint egy saját gyermek. Az új családi házak építésekor a legelső információ, amire szükségünk van, hogy a megrendelő melyik építési módot választja, de nem jelent gondot ha hagyományos téglaházat, faházat, könnyűszerkezetes lakást, vagy esetleg gerendaházat kell megvalósítani. Bármelyik építési módszerrel kell dolgoznunk, csakis minőségi anyagokat használunk fel ehhez, ami garantálja a tartósságot, mégis jó áron.

Nálunk energiatakarékos új családi ház építését is el tudja indítani, és ez is megvalósulhat sorház, ikerház teljes körű kivitelezése esetében is. Ma már egy ilyen lakóház iránti igény nem ritka, mert igaz, hogy ennek megépítése során talán az összes építési költség valamivel magasabb, mint egy hagyományos háznál, viszont a használat során óriási megtakarítást lehet elérni, mivel az e fajta családi házban élő családok a töredékét fizetik ki rezsiköltségként, mint akik régi építésű családi házban, bérházban laknak, a lakótelepeket nem is említve. Nagy előny lehet nem csak nekünk, de Önnek is amikor új építkezésbe vág bele, amikor már az engedélyezési terv idején bevonja szakembereinket, hiszen így elérhető, hogy már a kezdetektől olyan terv kerüljön engedélyeztetésre, amely a megrendelőnek megfelel, a kivitelező pedig már a terv készítésekor hozzá tud szólni, el tudja mondani, hogy mit miből lehet gazdaságosan megépíteni. Mint azt tudjuk, az ember nem épít új családi házat évente, épp e miatt hatalmas körültekintéssel kell eljárni a teljes folyamat ideje alatt. Mi garantáltan sokat tudunk segíteni, amennyiben már a tervező asztalon láthatjuk, mik az Ön kívánságai, elképzelései, mert mi ehhez hozzátesszük szakértelmünket, tapasztalatainkat és így érhető el a legkedvezőbb és legolcsóbb teljes körű kivitelezés sorház, ikerházépítésekor. Az építés alkalmával végig a megrendelő szempontjait és érdekeit tartjuk szem előtt, hiszen, ha nem így lenne, nem dolgoznánk meg a szerződött díjunkért. Amikor új családi ház építéséről van szó, sorház, ikerház teljes körű kivitelezése olcsón akkor képzelhető el a megbízó részéről, amikor ebbe az elfogadható árba minden egyes szakipari tevékenység benne foglaltatik. Ez nálunk minden esetben így is van, hiszen a teljes körű vállalásba még a belsőépítészeti tanácsadás és a beépített bútorok, berendezések beszerelése is bele tartozik. Megrendelőinknek nincs más feladata, mint kulcsátadás után beköltözni gyönyörű otthonukba és élvezni annak minden zugát.