Épületszigetelés olcsón - külső és belső fali szigetelés


Épületszigetelés olcsón, külső és belső fali szigetelés garanciával. Manapság, amikor az energia egyre drágább, és a háztarások kiadásainak egyre nagyobb részét teszik ki a rezsidíjak, kiemelkedő szerepet kapnak a szigetelőrendszerek. A fejlett nyugati államokban már rég felismerték a hőszigetelés fontosságát, és nagy figyelmet fordítanak rá az épületek tervezésénél, és kivitelezésénél egyaránt. Magyarországon is egyre inkább középpontba kerül napjainkban ez a szemlélet, de most már a nagyobb akadályt a lakosság anyagi helyzete jelenti, A 2008-as gazdasági válság leginkább az építőipart viselte meg. Minimálisra esett vissza az építőipar teljesítménye, ami a lakossági építkezésekre is igaz. A jövőben fontos szerephez jutnak az állami támogatások, amelyek a lakások, házak energiatakarékos fenntartását célozzák meg, amelyek, így a szigetelésekre is kiterjednek.  Épületszigetelés olcsón - külső és belső fali szigetelés szakértők által.Hívjon minket: 06-20-555-1086Közismert, hogy manapság a szigeteléseket rendszerekként hirdetik, ami azt jelenti, hogy a tetőtől a külső-belső falazatig, illetve a padlózatig mindenre kiterjednek, amely így nagyobb hatékonyságot biztosít. Fontos tehát, hogy az építtetők, felújítást, korszerűsítést tervező emberek is rendszerben gondolkodjanak. Érdemes tudni ezekről a szigetelő-rendszerekről, hogy ötvözik a modern technikát, a magas elvárásokat. A gyártók nagy tapasztalattal, referenciákkal rendelkeznek a hőszigetelés területén, ugyanakkor ezek a rendszerek folyamatos ellenőrzés alatt állnak, melyet független bevizsgáló intézetek végeznek el. Egy egységes hőszigetelő-rendszer mindig hatékonyabb, mint egy olyan, amelynél a hőszigetelés különféle anyagok keveredése által kerül megoldásra.   

Egy épület szigetelésénél 3 nagy területet különböztetünk meg. A tetőszigetelést, a homlokzatszigetelést, és a padlószigetelést. Ezek a legnagyobb felületek, ahol a legtöbb energia szökhet el. A tetőszigetelés esetén, a szigetelés jellemzően a szarufák közötti terület, valamilyen rostos anyaggal való kitöltése által történik, de van lehetőség szarufa alatti, és szarufa feletti szigetelésre is. A homlokzatszigetelés történhet eps lapokkal, vagy xps lapokkal, illetve kőzetgyapot táblákkal, stb. A belső falazat hőszigetelése történhet például 12 mm-es hőszigetelő panellapok segítségével. A padló hőszigeteléséhez is számtalan anyag áll rendelkezésünkre, de fontos, hogy itt is a rendszerszemléletet tartsuk szem előtt, mert a nem jól megválasztott hőszigetelő esetében hőhíd jöhet létre.

Lehetőség van utólagos hőszigetelésre is, bár az kissé körülményesebb, mint az új házak szigetelése, de a mai korszerű technológiákkal ez is egyszerűen megoldható. Kérjük minden esetben szakember tanácsát, már a tervezéskor is. Legyen szó új ház szigeteléséről, vagy utólagos hőszigetelésről. Állunk rendelkezésükre tervezéssel, kivitelezéssel, tanácsadással. Gyakorlott, képzett szakemberekkel dolgozunk, akik folyamatos képzéseken sajátítják el a legújabb megoldásokat, technikákat. Tegyen próbára minket.