Háztervezés olcsón! Korrekt árak és szakértelem!


Az egzisztencia megteremtésénél nagyon fontos lépés a saját lakókörnyezet kialakítása. Akár friss házaspárokról legyen szó, akár agglegény lak kerüljön képbe, rajtunk keresztül mindent el tud érni, csak keressen fel minket bátran. Az ország egész területéről beléphet oldalunkra, bárhonnan ahol van internet. Manapság nagyon sok gondot kell fordítani arra, hogy milyen szakemberekkel csináltatjuk meg lakásunkat. Nagyon sok mester közül válogathat oldalunkon, akik olcsón kínálnak háztervezést. Bármilyen probléma merül fel, nem tudja eldönteni, hogy melyik lenne az ön számára a legmegfelelőbb szolgáltatást kínáló építész, akkor bátran forduljon hozzánk, mi bármiben segítünk önnek. Nálunk egyszerű a háztervezés olcsón! Korrektárak és szakértelem!Hívjon minket: 06-20-555-1086A ház tervezésnek menetébe beletartoznak bizonyos feltételek. Például a telek elhelyezkedésének paraméterei, a megálmodott ház méreteinek egyeztetése. Érdemes mindenen átfutnia, mindent átgondolnia mielőtt bármit is lép ez ügyben. Ha egy ház megtervezéséről van szó, mindenképpen azt akarjuk mi és a kivitelezők, hogy az ön elképzelései teljesüljenek minden tekintetben. Hiszen ön fog itt élni ezért mindennél fontosabb, hogy harmonikus és az ízlésének megfelelő lakóingatlant kapjon a munkafolyamat végeztével. Szem előtt kell tartani a ház fogyasztásának mértékét, nem mindegy, hogy olyan rezsit fizet, ami nagyon sok pénzt von el havonta vagy olyat ami az ön számára kedvező. Ilyen helyzetekben nem könnyű dönteni arról, hogy mi hogyan legyen kialakítva ezért rengeteg segítséget kap. A sok opció közül eldöntheti, hogy tágas vagy esetleg szűk típusú házat szeretne. Nem csak a legkönnyebb módját kell kitalálni a kivitelezésnek, de a végeredménynél arra is kell gondolni, hogy könnyen berendezhető és kényelmesen lakható legyen a ház. Ezen kívül még az ingatlan fűtésének és klíma berendezésének felszereléséről is gondoskodni kell.

A rajtunk keresztül kiválasztott szakemberek legtöbbje generál tervezést vállal, amikor is az összes szakággal együtt tervezik meg az épületet a megrendelők igényeire szabva. Ezen folyamat során mindent dokumentálnak és felhasználják az információkat, ami segít a kivitelezésben. Az állapot felvételi tervnél felmérik az ingatlan állapotát, geodézia talaj mechanikai vizsgálat is készül szükségesetén. Ezek a vizsgálatok és tervek a kiinduló pontjai a folyamatnak, hisz pontosan kell tudni majd az adott kivitelezőnek, hogy milyen talajra épít, mert ennek megfelelő módon kell a ház alapjait lerakni. Ezek az információk adnak tájékoztatást a telek állapotáról talajmechanika szakvéleményt is igénybe véve. A meglévő szerkezetek adottságairól is megfelelően értesülhetünk és a geodéziai felmérésből pontosan kiderül, hogy a telken milyen építmények találhatók, mekkora távolságra kell elhelyezni az épületet a szomszéd ingatlantól.  Tehát alapos felmérés után kezdhetünk neki az építkezéseknek, alapos szakvéleményeket kikérve. Ezután következik a koncepció terv. A koncepcióterv során a tervezők több változatot is előállítanak, megmutatva a lehetőségeket, hogy az adott ingatlanon mekkora ház helyezhető el, milyen elosztásban. A megrendelő igényei szerint megalkotják a kívánt funkciókat és kialakítjuk az épületet, figyelembe véve minden igényt, majd ezt bemutatva Ön eldöntheti, hogy melyik változatot választja.

A generáltervezés következő lépése az engedélyezési dokumentáció elkészítése, melyet bármely tervezőt bízza meg, minden esetben az érvényes jogszabályoknak megfelelően készítenek el és a hatósághoz benyújtják az engedélyezés megindításának kérelmével együtt. Amikor a hatóság az engedélyezési tervet jóváhagyja, akkor ez után ennek alapján megkezdődhet a kivitelezési terv elkészítése. Ezt is az esetek többségében a tervező készíti el, de előfordulhat, hogy ennek a fajta dokumentációnak az elkészítését már maga a kivitelező cég vállalja. Egy neves és gyakorlattal rendelkező tervezőiroda azonban általában a teljes generáltervezést ajánlja és végzi el, mind e mellett természetesen segítik a megbízót az eljárások bonyolításában, az engedélyek megszerzésében, de a kiviteli tervezéskor még a felhasználandó anyagokra vonatkozóan is megfelelő tanácsokat tudnak adni.

Szinte utolérhetetlen előnyre tehet szert, aki a mi weboldalunkon választja ki házának tervezőjét, mert közöttük olyan remek mérnökök vannak, akik mögött komoly iroda, modern technikai felszereltség áll, biztosítva a munkamenet teljes egységét. Generáltervezési vállalásukba többek között beletartozik az a mozzanat is, hogy akár a teljes kivitelezés bonyolítását képesek elvégezni, sőt a kivitelezés teljes ideje alatt elvégzik a megvalósítás műszaki ellenőrzését és biztosítják a felelős műszaki vezetést. Így, ha ön háztervezést rendel meg a rajtunk keresztül kiválasztott első osztályú szakemberektől, nem lesz arra szükség, hogy minden egyes szakágban külön meg kelljen keresnie a megfelelő embert, hanem egy kézben kerül összefogásra a tervezés és a megvalósítás teljes folyamata, ami alátámasztja, hogy lehet elérni a háztervezést olcsón, korrekt árakkal és szakértelemmel. Rajtunk keresztül könnyen hozzájuthat ezekhez a szolgáltatásokhoz, nem kell mást tennie, csak párat kattint és már ott is van oldalunkon ahol mindent érthetően és könnyen megtalál. Árajánlatokat kérhet akár több tervezőtől is, majd azok megérkezését követően még mindig lehetőség van dönteni, melyikükkel tárgyal szívesen. Nem kell a felesleges adminisztratív tevékenységekkel foglalkoznia. Nyugodtan bízza ránk az ügyintézés nagy részét, ráadásul itt a háztervezés olcsón elérhető, korrekt árak és szakértelem!