Gépi vakolás a legjobb áron


Gépi vakolásról még sokan nem hallottak, bár ezt az eljárást hazánkban már mintegy 30 éve alkalmazzák. Mivel lényegesen gyorsabb, könnyebb és tisztább a munkavégzés géppel, egyre többen vá-lasztják ezt a technológiát. Egy átlagos méretű családi ház bevakolása akár 2-3 nap alatt is elkészülhet.  Nem csak a kivitelezési költség, de a vállalási határidő is egész pontosan tervez-hető.


A vakoló anyag állaga, összetétele és minősége egyenletes, mert gyári úton előállított zsákos kiszerelésű vagy tartályos por alapú vakolatból készül, amihez a vakológép adagolja a megfe-lelő mennyiségű vizet. Az anyagmennyiség könnyen kiszámolható, semmi sem vész kárba, ezáltal is sokat spórolhatunk. Az összeállított vakolat a vakológéphez tartozó tömlőn, majd vakolópisztolyon keresztül jut a falfelületre. Utána már csak simításra van szükség. Az eljárásnak köszönhetően nem keletkeznek repedések a felületen, tehát nem csak jobb minőségű az így készített vakolat, de szebb is. A gépi vakolás eljárás alkalmazható régi vagy új tégla, beton, de akár Ytong falakon is.

Amennyiben gépi vakolásra van szüksége, keressen bennünket! Korrekt áron, kiváló minő-ségben, határidőre vállalunk gépi vakolási munkákat! Forduljon bizalommal építőipari szak-embereinkhez!