DSC riasztó szerelés - DSC lakásriasztó rendszerek szerelése olcsón


Amennyiben Ön a lakásriasztó beszerelése mellett dönt, úgy nagyon lényeges, hogy a kiadott pénz megfelelően legyen elköltve. Ez pontosan azt jelenti, hogy mivel a lakásriasztók piaca az elmúlt időben eléggé kiszélesedett, kialakult egy egészséges árverseny. Ennek megfelelően lehet találni rendkívül jó szolgáltatás csomagot és riasztó berendezést megfizethető áron.


Lakásriasztót szeretne? Kérjen árajánlatot most!Hívjon minket: 06-20-555-1086DSC riasztórendszer felépítése: A DSC riasztó rendszerek elérhető áron biztosítanak teljes körű védelmet. A rendszer lelke egy központi vezérlő egység. Ebben az egységben található az összes lényeges ellátó rendszer. Itt található egy áramszünet esetén az áramellátást biztosító akkumulátor, valamint a tápegység is. A vezérlő egység alapvető funkciója a megfelelő kommunikáció kiépítése az érzékelőkkel. A vezérlő egység úgy van kialakítva, hogy amennyiben akármelyik érzékelőnél elváltozást érzékel, beindítja a helyi riasztó hang és fényhatásait, valamint, ha van összeköttetés kiépítve, úgy jelet küld a szerződéses távfelügyelet szolgálathoz. Ez a rendszer már képes megkülönböztetni a különféle élethelyzeteket. Tehát be lehet állítani távolléti funkcióra, amikor a tulajdonos nincs otthon, és be lehet állítani az otthoni, úgynevezett éjszakai funkcióra, amikor a tulajdonosok a lakásban tartozódnak. Ezen felül extra szolgáltatásként létezik egy számsor, mely a beállítást követően megszünteti a helyi riasztást a riasztás jelét azonban a távfelügyelet részére elküldi. Ennek azokban az esetekben van jelentősége, amikor kényszer hatására kell leállítani a riasztót.


A DSC vezérlő egységeihez kapcsolódó érzékelők úgy is kialakíthatóak, hogy ne érzékeljék a kisebb állatokat ( kutyát, macskát ). A rendszer rendelhető magyar nyelvű lcd kijelzővel is. Nagy jelentőséggel bír, hogy a DSC riasztórendszer képes tárolni akár az utolsó 500 eseményt, így a közelmúlt be és kiriasztása teljes mértékben nyomon követhető.

Ne feledje! Rendbehozzuk Önnek!