G4S, Group Four Security távfelügyelet és riasztó szerelés!


A G4S a világ egyik legnagyobb, de mindenképpen vezető biztonságtechnikai szolgáltatásokat nyújtó vállalata. A cégcsoport szolgáltatási között megtalálható a személy- és vagyonvédelem mellett a sportlétesítmények biztonságtechnikai tervezése és kivitelezése, valamint az értékszállítás és az ATM berendezések feltöltése is. Annyira sok területen jelen van, hogy szinte a G4S biztosítja a bennünket körül vevő világot.


Magyarországon, a G4S, a Pénzügyminisztériummal kötött szerződés alapján a volt orosz és munkásőr laktanyák és épületek védelmét látta el, de a fejlesztéseknek és a folyamatos fejlődésnek köszönhetően újabb és újabb megbízásokat kaptak a gazdasági élet legkülönbözőbb területeiről. A 2000-es évek elején az átláthatóság érdekében a szegmenseknek megfelelően külön cégekké alakultak. Az egymással szorosan összekapcsolódó vállalatok közös irányításáért pedig 2009-ben megalakult a G4S Holding Kft. A biztonságtechnikai és készpénz-logisztikai szolgáltatások így napjainkban egy irányítás alá tartoznak.


A biztonságtechnikai társaság 2001-ben, az akkori Matáv-val közös vállalkozásként indította a távfelügyeleti szolgáltatását. A riasztó rendszerek fejlődését folyamatosan követve ma már az egyik legnagyobb és legbiztonságosabb rendszert alakították ki az ügyfelek legnagyobb megelégedésére. Társaságunk nagy megtiszteltetésnek tekinti, hogy egy ilyen nagy múlttal és tapasztalattal rendelkező biztonságtechnikai és távfelügyeleti vállalkozás partnere lehet. A közös munkáink eredménye biztosíthat minden új megrendelőt a tökéletes kivitelezésről és a maximális védelem kialakításáról. Amennyiben Ön az otthona és az értékeinek a védelmére távfelügyeleti rendszer kiépítését tervezi, úgy az oldalunkon ehhez minden segítséget megkap. A riasztó telepítés folyamatát úgy végezzük el, hogy az igényeit és a lehetőségeit figyelembe véve a rendszer az első pillanattól kezdve ráhangolódjon a G4S szolgáltatásaira. A biztonságot a segítségünkkel az első perctől kezdve megteremtheti.


Lakásriasztót, vagy távfelügyeleti szolgáltatást szeretne?Hívjon minket: 06-20-555-1086