Szamuráj Kft - Távfelügyelet és riasztó szerelés jó áron!


Nagyjából húsz éve Százhalombatta küzdősportot űző fiataljai összefogtak a város rendezvényeinek védelme érdekében. Az 1990-ben megalakult Szamuráj Bt, az élőerős biztosítást helyezte előtérbe, melyek a rendezvények biztosításánál, és a különböző objektumok védelménél a biztonsági szolgálatot jelentette. 1995-ben a megnövekedett megrendeléseknek köszönhetően és az adózási törvények betartásának egyszerűsítése miatt a társaság Kft. lett.


Hívjon miket bizalommal, kérjen árajánlatot most!Hívjon minket: 06-20-555-1086Még ugyanebben az évben megkezdte a társaság egy központi riasztó rendszer kiépítését, melyet mára már teljes egészében tökéletesítettek. A rendszer képes különbséget tenni az illetéktelen behatolás, a tűz, vagy a víz okozta eseményekben. A kiépített rendszer lényege, hogy a helyi riasztáson felül kölün rádiós jeladón illetve telefonon keresztül a központi ügyfélszolgálat is értesítést kap a káreseményről. A lakásriasztó központban dolgozó 24 órás ügyeletet ellátó munkatársak így azonnal értesíteni tudják a járőrszolgálatot valamint az illetékes hatóságot is. A járőrszolgálat a helyszínre érkezve biztosítja az értékek maximális megóvását a hatóságok megérkezéséig. A Szamuráj Kft anyagi és erkölcsi felelősséget vállal minden ügyfelüknél.


Százhalombatta és a környékén igen csak nagy bizalmat szavaztak a Szamuráj Kft. szolgáltatásainak, mely bizalommal a társaság élni tudott és nem visszaélni. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a lakásriasztó telepítés folyamatában több éves együttműködésnek örvendezhetünk. A közösen kiépített rendszerek és a távfelügyelet rengeteg ügyfélnek nyújt kiváló szolgáltatást. Munkáink folyamán mindig előtérbe helyeztük a minőség mellett a kedvezményes árakat is. Éppen ezért fontos, hogy amennyiben Ön a riasztó telepítés és a távfelügyelet közös használatán gondolkozik, azt egyszerre rendelje meg. A riasztó telepítése folyamán, munkatársaink már azonnal a távfelügyeletet ellátó társaság rádiójára hangolva alakítja ki a védelmet. Így rengeteg későbbi költségtől óvhatja meg a pénztárcáját. Az oldalunkon megtalálható elérhetőségeken keresztül megrendelheti a riasztó telepítés és a távfelügyeleti bekötést is egyszerre.