Preguard Kft - Lakásriasztó rendszerek és távfelügyelet


A biztonságtechnikai szolgáltatások teljes körét nyújtó Preguárd Kft. kemény munka árán vívta ki magának a piacon elismert szerepét. Távfelügyelet, videós távfelügyelet, kivonuló járőrszolgálat, biztonságszervezés, riasztó szerelés, betörésvédelem, beléptető rendszerek telepítése, üzemeltetése, gépjárműforgalmat szabályozó rendszerek kialakítása, üzemeltetése, portaszolgálat, hogy csak néhányat említsünk a szolgáltatásai közül. Tökéletesen megfigyelhető, hogy a társaság a biztonságtechnikai szolgáltatások területén minden felmerülő ügyféligényre nyújtanak megoldást magánszemélyek és vállalkozások számára is.


Hívjon miket bizalommal, kérjen árajánlatot most!Hívjon minket: 06-20-555-1086
Távfelügyeleti szolgáltatásuk alkalmával biztosítani tudják az év minden napján a nap 24 órájában, hogy a lekülönböző jelzéseket a diszpécser szolgálat segítségével feldolgozzák, és a megfelelő intézkedéseket ellássák. A jelzőberendezések milyenségétől függően meg tudják különböztetni a személy elleni támadást, az illetéktelen behatolást, a magas szénmonoxid koncentrációt, a fagyveszélyt, gázömlést, és bármilyen műszaki meghibásodást. A távfelügyeleti szolgáltatást a nagyobb biztonság és a megfelelő hatékonyság érdekében ki lehet egészíteni videós távfelügyelettel. Ezzel lehetőség nyílik a káresemény jelzést követő maximális nyomon követésére, és a megfelelő intézkedések meghozatalára.


Cégünk a lakásriasztó szerelés és telepítés folyamataiban rengeteg alkalommal szembesül a legkülönfélébb ügyféligényekkel. Ezeknek az igényeknek a kiszolgálása jól felfogott érdekünk. Éppen ezért örülünk annak, hogy a Preguard Kft. munkatársaival évek óta megfelelően tudunk együtt dolgozni. A közös munkáink eredménye a számtalan megelégedett ügyfél és a kiváló statisztikák, melyek az elhárított veszélyeket és a felderítéseket elemzik. Amennyiben Önnek is olyan megoldásra van szüksége, mely a riasztó telepítésén felül távfelügyeleti szolgáltatást is biztosít úgy az elérhetőségeinken keresztül leadott megrendeléseiben ezt jelezze. Azzal, hogy a riasztó telepítés alkalmával azonnal telepíti a távfelügyeleti szolgáltatást is rengeteg időt, pénzt és későbbi kellemetlenséget spórolhat meg.