Multi Alarm Zrt, Távfelügyelet és riasztó szerelés egy helyen!


Mi is az a Távfelügyelet: A távfelügyelet, a szerződéses partner épületében kiépített riasztó rendszerekből érkező jelzések 24 órás folyamatos figyelését és a jelzések feldolgozását jelenti. Ez annyit jelent, hogy a bekötött riasztó rendszerek jelzését a szolgálatban lévő diszpécser fogadja, a szerződés szerint értesíti a tulajdonosokat, a kijelölt szervezeteket, valamint a járőrszolgálatot. A járőrszolgálat a helyszínre megy, és ott biztosítja mind a személyek, mind a vagyontárgyaik biztonságát a hatóság megérkezéséig.


Atávfelügyelet biztonságot nyújt a személy és a vagyon ellen elkövetett bűncselekményekre egyaránt. A riasztó rendszerek ma már annyira fejlettek, hogy külön riasztást lehet leadni akkor is, ha otthon van a tulajdonos és akkor is ha nem. Az egyik legrégebbi cég mely a távfelügyelet piacán jelen van a Multi Alarm. Az 1991-ben alakult biztonságtechnikai cég a folyamatos fejlődés mellet az ügyfelek maximális védelmének kialakítását tűzte ki célul. Ennek megfelelően a számítógépes rendszer kiépítését és az integrált vagyonvédelmi rendszer telepítését követően 1998-tól felállította és azóta is sikeresen üzemelteti a járőrszolgálatot. A Multi Alarm 2007-ig egy sor hazai és nemzetközi elismerést zsebelt be, mely mindegyike egy újabb garancia azoknak az ügyfeleknek, melyek a társaságot választják.


Alakásriasztó telepítéssel foglalkozó társaságunknak nagy megtiszteltetés, hogy a partnerei között megtalálható a Multi Alarm. A közös munkáinknak számos remek eredménye van. Minden új megrendelés esetén igyekszünk a riasztó rendszert úgy kialakítani, hogy az ügyfelek igényeit szem előtt tartva a lehető leghatékonyabbá tegyük mind a rendszer mind a Multi Alarm tevékenységét. Az oldalunkon olyan lehetősége is van, mely szinte egyedülálló. Nálunk egyszerre rendelheti meg a riasztó telepítés folyamatát és a távfelügyeleti szolgáltatást. Ez azért lényeges, mert így már a kezdetektől össze lehet hangolni a jeleket leadó berendezéseket és a távfelügyeletet. Ez a későbbiekben nagy előnyt jelent a külön kiépített rendszerekhez képest.


Ne bízza a véletlenre. Alakítsa ki az otthonának és értékeinek a védelmét a saját igényei szerint és rendelje meg a testre szabott riasztó és távfelügyelet szolgáltatásunkat.Hívjon minket: 06-20-555-1086