Kontravéd Kft - Távfelügyelet és riasztó szerelés olcsón!


A 2003-ban alakult társaság magas szintű ügyfélkiszolgálást és a védelmi rendszerek tökéletesítését szem előtt tartva nagyon rövid időn belül meghatározó szerepet töltött be a biztonságtechnikai piacon. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma már szinte egyedülálló módon rendelkezik egy kamerás, és egy sokkal magasabb védelmi szintet biztosító GPRS alapú átjelző készülékkel.


Hívjon miket bizalommal, kérjen árajánlatot most!Hívjon minket: 06-20-555-1086
Alapvető célkitűzésük között nem a számtalan új üzlet szerepel, hanem a minőségi kiszolgálás. Éppen ezért nem minden áron kötnek üzletet, nem feltétlenül szereznek új partnereket, hanem inkább a meglévő ügyfeleknek kínálnak minél több szolgáltatást. A társaság vezetőinek egybehangzó célja, hogy megalkossanak egy korszerű műszaki berendezésekhez igazított magas színvonalú technológiával rendelkező, a lehető legteljesebb körű szolgáltatást nyújtó, a vagyonvédelmi piacon jól beazonosítható, ismert vállalkozást.


A fenti elvek és célok a legteljesebb mértékben összeillik társaságunk elképzeléseivel, ezért különösen nagy öröm a számunkra, hogy több éve tudunk közösen kialakítani védelmi rendszereket. A riasztó rendszerek telepítésénél külön előny, ha az ügyfél már a kiépítés alatt tudja, hogy távfelügyeleti szolgáltatást is fog igényelni. Ezekben az esetekben sokkal egyszerűbb a kiépítés, sokkal költséghatékonyabban lehet dolgozni. Amennyiben Ön olyan módon szeretné megvalósítani a védelmi rendszert, hogy a helyi riasztáson felül legyen távfelügyeleti szolgáltatás is, úgy a megrendelését ennek megfelelően adja le számunkra. Ezzel rengeteg időt és pénzt takaríthat meg, azon felül, hogy számtalan megoldás közül választhatja ki az igényeinek leginkább megfelelőt.