Monitor Alarm távfelügyelet és riasztó rendszerek olcsón


A Monitor Alarm 1995-ben alakult. A megalakulások óta folyamatosan telepítenek és üzemeltetnek vagyonvédelmi és biztonságtechnikai berendezéseket. A kezdetben családi vállalkozásként üzemelő társaság 2001-ben az ügyfeleinek az érdekeit szem előtt tartva átalakult, és létrehozta a Monitor Alarm Service-t.


Hívjon miket bizalommal, kérjen árajánlatot most!Hívjon minket: 06-20-555-1086A biztonságtechnikai berendezések telepítése és üzemeltetése folyamán a szegmens az elmúlt időszakban jelentős fejlődésen ment keresztül. Ebben a szegmensben már csak azok a cégek maradhatnak talpon akik a berendezések telepítésén felül többletszolgáltatást is biztosítanak. Éppen ezért a társaság a riasztó rendszerek telepítése mellet kialakította a távfelügyeleti szolgáltatását is. Ma már a hangos sziréna riasztásnál sokkal hatékonyabb a csendes riasztás távfelügyelettel összekötve. Ennek a technikának a lényege, hogy esemény észlelésekor nem csupán a helyi riasztást oldja meg, hanem egy rádiós jeladóval, vagy telefonos kapcsolattal azonnal jelet küld az éjjel nappal működő ügyeleti szolgálatnak. A beérkező jelt feldolgozva a diszpécser azonnal értesíteni tudja a járőrszolgálatot, valamint az illetékes hatóságot. A rendszer sajátossága, hogy idős beteg emberek közvetlen kapcsolatba léphetnek a kezelőorvossal, vagy a mentőkkel.


Társaságunk évek óta lakásriasztó telepítéssel foglalkozik. Ennek megfelelően nálunk megtalálható a legegyszerűbb helyi riasztásra alkalmas berendezéstől kezdve a legbonyolultabb és legnagyobb védelmet biztosító távfelügyeleti bekötésre is alkalmas, esetleg kamerás megfigyelést is végző berendezésig minden. Külön örömünkre szolgál, hogy évek óta komoly munkakapcsolatot ápolunk a Monitor Alarmmal. A munkafolyamataink alatt nagy előnyt jelent, hogy a riasztó telepítése alatt azonnal telepíteni tudjuk a rádiós és a telefonos összeköttetést is. Így amennyiben Ön úgy döntött, hogy nem csupán riasztót telepítene, hanem ehhez távfelügyeleti szolgáltatást is igénybe venne kérjen árajánlatot tőlünk, hiszen itt egyszerre tudjuk teljesíteni mindkét igényt. A közös munka és az egyszerre való telepítés kedvezményeket biztosít mindenkinek.