Távfelügyelet - Távfelügyeleti rendszerek és szolgáltatás olcsón!


A legtöbb embernek a legnagyobb értéke a lakása. A család és a lakás biztonsága, így szinte mindenkinek a legfontosabb. Az értékeink megvédésének érdekében hajlandóak vagyunk a lehető legtöbbet megtenni. Éppen ezért napjainkban egyre szélesebb körben terjed el a lakásriasztó berendezések alkalmazása. Ahogy a kereslet nő egyes termékekre, úgy szokott a termék vagy a szolgáltatás elérhetősége is nőni. Ma már rendkívül sokféle lakásriasztó kapható, mely védelem összeköthető távfelügyeleti szolgáltatásokkal, a maximális biztonság érdekében.


Azok, akik a lakásriasztó beszerelése mellett döntenek, bizonyosan elgondolkodnak azon is, hogy a riasztórendszer kiépítése mellé igényeljenek e távfelügyelet. Ez a döntés tényleg nem könnyű, mert a távfelügyeleti rendszernek és szolgáltatásnak megvannak a maga előnyei és hátrányai is.


Távfelügyelet - Távfelügyeleti rendszerek előnye:


A távfelügyeleti rendszernek számos előnye van. A legnagyobb az, hogy riasztás esetén a lehető legrövidebb idő alatt a helyszínre ér egy biztonsági autó és biztosítja a területet. Kívülről átvizsgálja a védett objektumot és szükség esetén értesíti a rendőrséget. Ezzel egy időben a központi diszpécser kollégák a tulajdonos által megadott telefonszámon értesíti a szerződőt a riasztás tényéről.


Távfelügyelet - Távfelügyeleti rendszerek hátránya:


A távfelügyeleti rendszernek egyetlen egy hátránya van csupán, a havidíj. A távfelügyeletet szolgáltató biztonsági cég havi díj ellenében nyújtja szolgáltatásait és vonul ki a helyszínre egy esetleges riasztás alkalmával. A lakásriasztó kiválasztásánál érdemes a döntés előtt felmérni, hogy mekkora területet és milyen hatásfokkal szeretnénk biztosítani, illetve távfelügyelettel ellátott rendszerek esetén érdemes a felügyeleti havidíjak mértékét is számításba venni. Az oldalunk azért is lesz nagy segítségére, mert 6 különböző távfelügyeleti cég árajánlatából válogathat kedvére, így biztosan megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb szolgáltatást!


Hívjon miket bizalommal, kérjen árajánlatot most!Hívjon minket: 06-20-555-1086